Пірсинг вуха

Для размещения вашей рекламы.(Специально для спамеров, так как гадить положено в специально отведенных для этого местах)

Модератор: Mister-X

labrador
Продвинутый писатель
Продвинутый писатель

Пірсинг вуха

Сообщение labrador » 06 фев 2025, 21:06

Хочу зробити пірсинг даф (у хрящі вуха), кажуть, що він допомагає при мігренях. Порекомендуйте салон. Та що думаєте з цього приводу?

nonna
Продвинутый писатель
Продвинутый писатель

Re: Пірсинг вуха

Сообщение nonna » 09 фев 2025, 17:38

Даф-пірсинг виглядає дуже стильно, а те, що він може допомагати при мігренях – цікава тема, хоча наукових доказів цьому мало. Головне, щоб процедура була виконана професійно та стерильно, адже хрящ заживає довше, ніж мочка. Якщо хочете проколоти вухо Київ то раджу це зробити у студії Fusion – там працюють досвідчені майстри, які зроблять усе правильно й дадуть рекомендації по догляду.

tutorials
Читатель
Читатель

Re: Пірсинг вуха

Сообщение tutorials » 03 апр 2025, 12:39

Доброго дня! Вам потрібен травматолог ортопед у Києві? Ви не знаєте куди записатися для того, щоб проконсультуватися? Я раджу клініку https://www.meddiagnostica.com.ua/uk/sh ... rtopediya/ . Ми з сином ходили до цього центру на прийом до травматолога. Мені дуже сподобалася ця медична клініка. Тут працюють чудові досвідчені фахівці та вартість на послуги травматолога ортопеда прийнятна. Відмінний сервіс, уважне ставлення, кваліфіковані спеціалісти та дуже приємний медичний персонал. Я однозначно рекомендую цю медичну клініку. Записувалась на консультацію на сайті клініки. Тут чудове медичне обладнання, на якому діагностують та лікують. У клініці застосовують сучасні методи лікування, тому раджу саме цей медичний центр.